INFRAGUARD | ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ        
 
Infraguard | Συστήματα ασφαλείας - Τηλεπικοινωνίες - Πυρανίχνευση - Eικόνα μέσω Internet

Δορυφορικά συστήματα

Κάτοπτρα
Τα Κάτοπτρα είναι ένα είδος παραβολικής κεραίας που έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει μικροκύματα από τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους, που μεταδίδουν δεδομένα ή εκπομπές όπως η δορυφορική TV. Η ευρεία γκάμα των κατόπτρων που προσφέρει η εταιρεία μας, περιλαμβάνει ανταγωνιστικά και κορυφαία προϊόντα, κατάλληλα για εγκαταστάσεις κάθε τύπου, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο πολύπλοκες απαιτήσεις.
17 Εισόδων Cascadable
Οι πολυδιακόπτες 17 εισόδων διαδοχικής σύνδεσης είναι κατάλληλοι για διανομή 4 δορυφορικών θέσεων (16 πολικότητες) + είσοδο επίγειων σημάτων, σε δίκτυα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους με συνδεσμολογία κορμού. Πρόκειται για ένα σύστημα ευέλικτο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην κάλυψη πολύ μεγάλου αριθμού χρηστών.
TRIAX Digi-343 UHF Antenna
. Κεραία UHF υψηλής απόδοσης
. Ειδικά σχεδιασμένη για ψηφιακή λήψη (DVB-T)
. Εύκολη συναρμολόγιση & εγκατάσταση
. Tριπλή αναδιπλούμενη κατασκευή
. Σταθερή και ανθεκτική
. Συνδετήρας διπόλου "F"
Ενισχυτές εσωτερικού χώρου
Οι προγραμματιζόμενοι ενισχυτές εσωτερικού χώρου είναι αυτό που χρειάζεστε, όταν θέλετε έναν ενισχυτή όπου να μπορείτε εύκολα να τον επανα-προγραμματίσετε και να τον ρυθμίσετε με ακρίβεια. Αυτός ο τύπος των ενισχυτών σας επιτρέπει να ενισχύσετε συγκεκριμένες ζώνες των τηλεοπτικών σημάτων κατά βούληση. Χρησιμοποιήστε ένα ομοαξονικό καλώδιο για τη σύνδεση του ενισχυτή με την κεραία στην οροφή σας.
Τύπος Quattro
Μοντέλο QT40D
Κωδικός 512423
Εύρος μπάντας εισόδου 10.70-12.75 GHz
Εύρος μπάντας εξόδου 950-2150 MHz
Συχνότητα LO 9.75 & 10.60 GHz
Βαθμός θορύβου 0.2 dB
Πρίζες
Οι Πρίζες Κεραίας χρησιμοποιούνται για ατομική σύνδεση του τερματικού εξοπλισμού συνδρομητών όπως ο δέκτης TV, το ραδιόφωνο FM, ο δορυφορικός δέκτης ή το σύστημα κεραιών των σπιτιών. Οι συνδετήρες σχεδιάζονται ώς συνδετήρες τύπου IEC ή F. Ο αριθμός και ο συνδυασμός τους σε κάθε τύπο πρίζας εξαρτάται από τον τερματικό εξοπλισμό του συνδρομητή, που είναι κοινός για τον αντίστοιχο τύπο δικτύου. Η ευρεία γκάμα από πρίζες κεραίας που προσφέρει η εταιρεία μας, έχει περάσει από διαδικασίες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο εγκατάστασης επίγειων και δορυφορικών σημάτων.
Κεραίες
Τύπος YAGI-15
Εύρος συχνοτήτων 470-862 MHz Ζώνη BIV/V (21-69)
Στοιχεία 15 pcs
Απολαβή 13.5 dBi
Λόγος Front to Back >25 dB
Άνοιγμα οριζόντιας γωνίας ±21° deg
Ενισχυτής κεντρικών εγκαταστάσεων τηλεόρασης
Ο CA02 είναι ενισχυτής κεντρικών εγκαταστάσεων τηλεόρασης, υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικά φίλτρα εισόδου και ιδανική καμπύλη αποκρίσεως. Προορίζεται για κεντρικές εγκαταστάσεις πολυκατοικιών μεγάλου μεγέθους. Διαθέτει τρεις ανεξάρτητες εισόδους VHF (Band I), VHF (Band III) και UHF, με ρυθμιζόμενους εξασθενητές 0...20dB για κάθε είσοδο.
Διαμορφωτής TV
Ο MOD1ST είναι διαμορφωτής TV, που λειτουργεί στην περιοχή B I των UHF. Δέχεται στην είσοδο σήμα audio / video, το οποίο στη συνέχεια διαμορφώνει στο επιθυμητό RF κανάλι. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι διαθέτει στερεοφωνικό διαμορφωτή ήχου και φίλτρα καταστολής αρμονικών υψηλής ποιότητας. Ακόμη διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή για υψηλή στάθμη. Η επιλογή των καναλιών πραγματοποιείται με τη χρήση Dip Switch από την πρόσοψη της συσκευής κι ο έλεγχος της συχνότητας εξόδου γίνεται με PLL, ελεγχόμενο από μικροελεγκτή για μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα του επιθυμητού καναλιού.
Μονάδα καλωδιακών εγκαταστάσεων TV
Αποτελείται από δύο πλήρεις δέκτες τηλεοράσεως με αποδιαμορφωτές εικόνας και ήχου (video - audio). Διαθέτει δύο ανεξάρτητες υποδοχές εξόδου (video - audio). Οι δύο δέκτες καλύπτουν όλα τα κανάλια ΤV (VHF - UHF - S CHANNELS) και μπορούν να προγραμματιστούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο, σε οποιοδήποτε συνδυασμό VHF ή UHF. H επιλογή των καναλιών εισόδου πραγματοποιείται με PLL ελεγχόμενο από μικροελεγκτή, για μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα. Ο TVR3 τοποθετείται σε ειδικές βάσεις με ενσωματωμένο τροφοδοτικό (Κωδ. Προϊόντος: B2PS,B4PS,B8PS).

Κεντρικό μενού

Προϊόντα | Υπηρεσίες